Ενημέρωση για τον Μαραθώνιο στην ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in ΝΕΑ

Ο Σ.Δ.Ο.Ε ενημερώνει τα μέλη του (δρομείς και οδοιπόρους) καθώς και όλους τους φίλους ότι διοργανώνει  6ημερη εκδρομή στην 26-31 Οκτωβρίου για τον μαραθώνιο της Λουμπλιάνας 29/10/17 ( ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ ). Οι εγγραφές για τον μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες θα γίνονται έως 01/08/2017: Για τον Μαραθώνιο η συμμετοχή είναι 35 Ευρώ και για τον Ημιμαραθώνιο και τα 10 χλμ. 30 Ευρώ.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα Πέμπτη 26/10/2017

Αναχώρηση ώρα 04:00 π.μ. από την μάντρα του Χονδροματίδη για Βελιγράδι μέσω συνόρων Ευζώνων . Άφιξη , έλεγχος και ελεύθερος χρόνος για αγορές στα Duty-free. Στην συνέχεια περνώντας περιφερειακά από Σκόπια , σύνορα Σερβίας , έλεγχος και μετά από μια ενδιαφέρουσα διαδρομή φτάνουμε στην πρωτεύουσα το Βελιγράδι. Αρχίζουμε την περιήγηση – ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το φρούριο Καλεμεγκντάν που είναι χτισμένο στην συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα , τον πύργο Nebojsaπου ήταν η φυλακή και τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου , την πλατεία Δημοκρατίας , το Εθνικό Θέατρο , το Κοινοβούλιο , το Δημαρχείο και το μεγαλύτερο  ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων , τον Άγιο Σάββα . Στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , δείπνο , διανυκτέρευση.

2η ημέρα Παρασκευή 27/10/2017

Πρωινό και αναχώρηση για Λουμπλιάνα, πρωτεύουσα της Σλοβενίας , μια όμορφη και αγαπημένη πόλη για όλους . Άφιξη και παραλαβή αριθμών συμμετοχής  για τον αγώνα. Στην συνέχεια ξενοδοχείο , τακτοποίηση , δείπνο , διανυκτέρευση.

3η ημέρα Σάββατο 28/10/2017

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση μας στην πόλη που απλώνεται στις όχθες του ποταμού Λουμπλιάνιτσα. Θα δούμε το ιστορικό κέντρο , τις υπέροχες γέφυρες , πανέμορφα κτίρια με φοβερή αρχιτεκτονική κ.α. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την περίφημη λίμνη Μπλεντ . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , δείπνο και διανυκτέρευση .     

4η ημέρα Κυριακή 29/10/2017

Πρωινό και αναχώρηση για τον Μαραθώνιο . Ελεύθεροι για προσωπική γνωριμία . Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα Δευτέρα 30/10/2017

Πρωινό και αναχωρούμε για Νόβισαντ , πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας . Μια γραφική και αξιόλογη πόλη χτισμένη στις όχθες του Δούναβη. Μια περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο , διανυκτέρευση .

6η ημέρα Τρίτη 31/10/2017

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας . Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν και τις ίδιες διαδικασίες στα σύνορα άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας .

ΤΙΜΗ: 300,00€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

           400,00€ για μονόκλινο

Η τιμή περιλαμβάνει :

  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση στο Βελιγράδι
  • 3 διανυκτερεύσεις στο DomZale (Λουμπλιάνα)
  • 1 διανυκτέρευση στο Νόβισαντ
  • Ημιδιατροφή (πρωινό + δείπνο) καθημερινά
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται :

Επιπλέων γεύματα – ποτά – διασκεδάσεις , είσοδοι σε μουσεία , αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

Το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τον χρόνο του γκρουπ χωρίς να παραληφθεί τίποτα.

Με την εγγραφή καταβάλλεται το 30% έως 15/05/2017 ως προκαταβολή και η εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ (ΕΓΓΡΑΦΩΝ)

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – τηλ. 6980555950

Χ΄ΣΑΒΒΑΣ ΗΛΙΑΣ   -   τηλ. 6971895323

Χορηγός Επικοινωνίας