ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in ΝΕΑ

Περιγραφή αγώνα:

Ο ¨κύριος¨ αγώνας είναι απόστασης 42,2χλμ, με επίπεδη διαδρομή εκτός από το τελευταίο χιλιόμετρο πριν από τον τερματισμό. Το χρονικό όριο είναι οι 5.30 ώρες (μπορείς να συνεχίσεις τον αγώνα και μετά, αλλά από τα πεζοδρόμια). Είναι ο μοναδικός αγώνας στον κόσμο που περνάει από 2 ηπείρους, ενώ λόγο της γέφυρας του Βοσπόρου (και της εντυπωσιακής θέας της Πόλης) αλλά και της «παραλιακής» διαδρομής, είναι ένας αγώνας που σου προσφέρει πολλές και μοναδικές εικόνες. Οι συμμετέχοντες αναμένεται να είναι περίπου 3.000 (μόνον στον Μαραθώνιο). Ταυτόχρονα με τον Μαραθώνιο υπάρχουν και άλλοι 2 μικρότεροι αγώνες των 15&10χλμ. Όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 09.00 το πρωί και ο Μαραθώνιος τελειώνει στην πλατεία Sultanuhmet (δίπλα στην Αγ.Σοφία), ενώ οι αγώνες των 15&10χλμ, μόλις περάσουν την γέφυρα του Karakoy τερματίζουν μπροστά στο İstanbul Commerce University in Eminonu.
Διαδικασία συμμετοχής – προεγγραφής – τελικής πληρωμής:

Τα μέλη του Σ.Δ.O. Εορδαίας, καθώς και οι φίλοι (μη μέλη) που θέλουν να συμμετέχουν στους αγώνες, καλούνται μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουνίου να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον έφορο του Συλλόγου ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ Ηλια τηλ. 6971895323, με τα στοιχεία που απαιτούνται για την εγγραφή τους, με την παρακάτω σειρά και με λατινικούς χαρακτήρες:

Αριθμό Ταυτότητας ή Διαβατηρίου (το οποίο και θα έχετε μαζί σας στην εκδρομή), Όνομα, Επώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Φύλλο, Εθνικότητα, μέγεθος t-shirt, κινητό τηλέφωνο, e-mail.


Οι τιμές συμμετοχής στους αγώνες , καθώς και το συνολικό πακέτο μαζί με την μεταφορά με λεωφορείο, τις 3 διανυκτερεύσεις (με πρωινό), την ξενάγηση και την μεταφορά στο Expo Area (όπως περιγράφονται παρακάτω στο πρόγραμμα)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ¨ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ¨ΠΑΚΕΤΟ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 42χλμ

20€

135€

ΑΓΩΝΑΣ 15χλμ,10χλμ

10€

135€

Την προκαταβολή των 100 € για την συμμετοχής σας, θα πρέπει να την καταθέσετε μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουνίου στον λογαριασμό του συλλόγου μας στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Αριθ. λογαρ. 002607180100619459 αναγράφοντας στην Αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας - Τουρκία. Εναλλακτικά μπορείτε να πληρώσετε στον έφορο του Συλλόγου ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ Ηλία τηλ. 6971895323.όσον αφορά τον ΣΔ Ιωαννίνων παρακαλείται ο υπεύθυνος να κάνει μία ομαδική κατάθεση μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον έφορο του Συλλόγου μας
Αν η κατάθεση δεν γίνει εκ μέρους των ενδιαφερομένων θα θεωρήσουμε δεδομένο ότι δεν επιθυμούν την συμμετοχή τους στην εκδρομή.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Το υπόλοιπο ποσό της συμμετοχής στην εκδρομή πρέπει να δοθεί μέχρι την 31 Αυγούστου (με τους ίδιους παραπάνω τρόπους). Επιστροφή της προκαταβολής δεν είναι δυνατή ενώ το ποσό της εξόφλησης μπορεί να επιστραφεί μόνον για σοβαρό ιατρικό λόγο.


 

Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας

  • Διεύθυνση: Μανουηλαντων 1
  • Τ.Κ: 50200 - Πτολεμαϊδα
  • Τηλ: 2463100344
  • Fax: 2463100344
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοικτά κάθε Τρίτη από τις 19:00 - 21:00

Χορηγός Επικοινωνίας