ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1-5-2019

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in ΝΕΑ

1ος Αγώνας Δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11:00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: 25ης Μαρτίου στο ύψος του Ι.Ν. Αγίας Σκέπης

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Πτολεμαίδας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ: Λαϊκός αγώνας δρόμου 5χλμ.

Οι δρομείς θα διασχίσουν την 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση την Κεντρική Πλατεία στη συνέχεια κινούμενοι πάντα επί της  25ης Μαρτίου θα συναντήσουν στο δεξί τους χέρι το Δημαρχείο της πόλης και στο αριστερό τους το Δημοτικό Στάδιο, σε λίγο θα αφήσουν πίσω τους τα όρια της πόλης και θα κινούνται επί της Νότιας εισόδου της πόλης με την διαχωριστική νησίδα, στο δεξί τους χέρι τώρα εκτείνεται το Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών συνεχίζοντας την πορεία και κάνοντας αναστροφή στο ύψος όπου τελειώνει η νησίδα θα συναντήσουν και τον πρώτο σταθμό υδροδοσίας. Συνεχίζουν τώρα και μπαίνουν ξανά στην πόλη όπου τερματίζουν στην Κεντρική Πλατεία.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται και την ημέρα του αγώνα στην Γραμματεία της διοργάνωσης από τις 10πμ.στον χώρο της εκκίνησης,από όπου θα παραλαμβάνουν και το αναμνηστικό μπλουζάκι όσοι το έχουν δηλώσει.

Από την Διοργάνωση

Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας

  • Διεύθυνση: Μανουηλαντων 1
  • Τ.Κ: 50200 - Πτολεμαϊδα
  • Τηλ: 2463100344
  • Fax: 2463100344
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοικτά κάθε Τρίτη από τις 19:00 - 21:00

Χορηγός Επικοινωνίας