ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Πρόεδρος: Αναστάσιος Κουγιουμτζίδης 6976432582

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Μανώλας  6972662313

Γραμματέας: Αθανάσιος Στογιάννης  6977500531

Ταμίας: Χαράλαμπος Μπίγγας  6972849185

Έφορος: Χρήστος Μαβής  6978041629

Γίνε μέλος

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Για να γίνει κάποιος μέλος του συλλόγου θα πρέπει να παραδώσει στο γραμματέα την παρακάτω φόρμα υπογεγραμμένη μαζί με μία φωτοτυπία της ταυτότητας του .

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την καταβολή 10 ευρώ ως εγγραφή + 10 ευρώ ως συνδρομή έτους.

Η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ και εξοφλείτε στις αρχές του έτους. 

Ο γραμματέας υποχρεούται να δίνει απόδειξη παραλαβής χρημάτων.

Πληροφορίες: Στογιάννης Αθανάσιος  κιν. 6977500531 - Κουγιουμτζίδης Αναστάσιος   κιν. 6976432582

 

Κατεβάστε την αίτηση ΕΔΩ

Διοικητικό Συμβούλιο

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

Πρόεδρος: Αναστάσιος Κουγιουμτζίδης 6976432582

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Μανώλας  6972662313

Γραμματέας: Αθανάσιος Στογιάννης  6977500531

Ταμίας: Χαράλαμπος Μπίγγας  6972849185


 

 

 

Ιστορία

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ο Σύλλογός μας το 2010  από μια μικρή ομάδα αθλητών που και σήμερα αποτελούν τον πυρήνα της ύπαρξής του.

Σκοπός του Συλλόγου μας από ιδρύσεως του είναι η σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών ικανοτήτων των μελών του. Η ηθική εξύψωση των νέων, η άσκηση του σώματος, η διατήρηση και βελτίωση της υγείας, η απόκτηση, αλλά και η τελειοποίηση ορισμένων φυσικών ικανοτήτων, η ανάπτυξή τους κοινωνικά σύμφωνα με τις βασικές αρχές του φιλάθλου πνεύματος, η  καλλιέργεια και η διάδοση  του αθλητικού πνεύματος, κυρίως  στην νεολαία, η ανάπτυξη του ενδιαφέροντος για τα διάφορα αθλήματα, η καλλιέργεια και η επιστημονική έρευνά τους, η ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ τους, η ανάπτυξη κάθε πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας σύμφωνα με τις γενικές αρχές του φίλαθλου πνεύματος και του Ολυμπιακού ιδεώδους, η ανάπτυξη αισθημάτων ευθύνης, ευγενικής άμιλλας, φιλαλληλίας και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο με βάση την αγάπη προς τους συνανθρώπους και τον σεβασμό προς την προσωπικότητα του ατόμου, η  προβολή, διεκδίκηση, ικανοποίηση και διασφάλιση των δικαιωμάτων των μελών του Συλλόγου. Η δια των εκδηλώσεων του ενίσχυση της φιλίας, του πνεύματος κατανοήσεως και συσφίξεως των σχέσεων μεταξύ των μελών και η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ τους, η  δια μέσου του αθλητισμού πολιτιστική καλλιέργεια των μελών του Συλλόγου και της νεολαίας γενικότερα, η  ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής για την ωφέλεια και την αναγκαιότητα της καθημερινής άσκησης, η παρακίνηση τους για μαζική συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, ώστε να αναπτυχθούν οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία ικανών αθλητών και υγιών ανθρώπων, η αρωγή και συμπαράσταση προς τα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειες αυτών που έχουν ανάγκη βοηθείας - ηθικής ή και υλικής, η εκπαίδευση και κοινωνική επανένταξη ατόμων με ιδιαιτερότητες, η  ανάπτυξη ενδιαφέροντος για τη φροντίδα και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και η προώθηση αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων σ’ αυτό, η  διοργάνωση εκδρομών και κάθε είδους φυσιολατρικών εκδηλώσεων. Ο εξωραϊσμός της ευρύτερης περιοχής του Νομού Κοζάνης μέσω της προστασίας και ανάπτυξης του περιβάλλοντος, της πανίδας και χλωρίδας, καθώς και η ανάληψη κάθε πρωτοβουλίας για την καθαριότητα και την αναδάσωση τοποθεσιών ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχή .Η προσπάθεια για την προστασία της ορεινής φύσης και η διάδοση του φιλοδασικού πνεύματος. Η διάνοιξη και σηματοδότηση μονοπατιών, η αξιοποίηση πηγών, αλλά και η αρμονική συνεργασία με τις τοπικές δασικές υπηρεσίες και η συμμετοχή σε προγράμματα ανάπτυξης του ορεινού τουρισμού της περιοχής. Η διοργάνωση εκδρομών και περιπάτων και κάθε είδους φυσιολατρικών εκδηλώσεων. Τέλος, η συνειδητοποίηση του σεβασμού προς τη φύση. 
Σήμερα τα μέλη του ξεπερνούν τα 160.

Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας

  • Διεύθυνση: Μανουηλαντων 1
  • Τ.Κ: 50200 - Πτολεμαϊδα
  • Τηλ: 2463100344
  • Fax: 2463100344
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοικτά κάθε Τρίτη από τις 19:00 - 21:00

Χορηγός Επικοινωνίας